milliamsmamma.blogg.se

Det finaste man har sätter man på bordet...

Fuerteventura

Publicerad 2013-11-12 21:47:48 i Allmänt

Oj vad längesen jag bloggade. Måste haft fullt upp. Men nu ligger jag i soffan och har inget speciellt för mig så då kan ju blogga lite.
Just nu trivs jag väldigt bra med tillvaron. Jag är har dock varit sjuk med feber och förkylning några dagar, men det är på bättringsvägen.
Men fy vad jobbigt det är att ta hand om en 14-månaders när man har feber.
Milliam har ju blivit jätteduktig på att ställa sig upp överallt. Fantastiskt, ja visst. Men han hittar ju gärna på massa bus som t.ex att leka med toaborsten, öppna skåpet till soporna, suga lite på skorna, banka med sin trähammare på tv:n, utforska trapporna...ja you name it :)
Då gäller det verkligen att vara alert, annars kan det gå illa. Men han har faktiskt varit jättesnäll nu när jag har varit sjuk, inte hittat på så mycket bus alls som tur är.

Förra helgen hade vi barnvakt, Milliam var hos min mamma.
Jag och Magnus bodde på hotell inne i stan, var ute och käkade och svängde sen våra lurviga. Meningen var att vi skulle vila ordentligt och sooova. Så vart det inte riktigt. Vi mötte upp våra vänner Nadine & Richard ute. Sen åkte vi hem till de och spelade spel. Slutade med att vi kom till hotellet kl 5 på morgonen och var sen tvungna att gå upp kl 9. Blev inte så mycket sova med andra ord. Men vi hade jätteroligt och fick iallafall äta en jättegod hotellfrukost. Det var första gången sen Milliam kom som jag och Magnus var på tu man hand. Det behövde vi.
Men när vi skulle hämta Mille så saknade vi honom som sjutton. Pussade på honom som galningar.

Nå vad händer framöver då?
Jag fyller år på tisdag. Börjar bli lastgammal, haha nej inte direkt. Bara 26 faktiskt. Känns som en rätt bra ålder. Men på torsdag händer nåt som jag verkligen ser fram emot. Vi åker till Fuerteventura, jag Magnus och Milliam :) Ska bli så himla skönt att komma iväg lite. Sen när vi kommer hem är det inte långt kvar till jul.

På tal om julen. Jag ser verkligen fram emot den i år. Vi ska vara hemma hos oss första gången någonsin. Ska bli jättemysigt. Ska pynta massor och laga massa god mat. Det blir jag, Magnus, Milliam, mamma och Nick, brorsan, Caroline och Linus samt mormor och Hasse. Alla kommer dessutom sova här. Tur att man bor stort :)

Nu ska jag se klart "Montazami med vänner" sen blir det natti natti så man får sova sig frisk.
Lägger upp några bilder på Mille också.








Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Malla

Välkommen till min blogg! Jag är en 25-årig enbarnsmamma som bor i Stockholm tillsammans med min sambo och min son på ca 7 månader. Den här bloggen kommer att handla om lite allt möjligt i vårt liv, men kommer framför allt vara nischad på mat som är min stora passion här i livet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela