milliamsmamma.blogg.se

Det finaste man har sätter man på bordet...

Nu har hon lämnat oss <3

Publicerad 2013-12-22 21:16:48 i Allmänt

Min pappa ringde nyss. Med gråten i halsen berättade han att farmor har lämnat oss nu. För några dagar sen var hon till och med uppe och fikade. Då fick man hopp om att hon iallafall skulle klara julen, men så blev inte fallet.
Hon fick vara kvar hos oss 2 veckor och 2 dagar efter beskedet om cancern i buken. Det är ju ingenting.

Tårarna rinner längs mina kinder och jag sitter och tänker på alla fina minnen vi har ihop. Min älskade lilla farmor. Ja lilla farmor kan man verkligen säga eftersom hon inte var mer än 150 cm lång.

För exakt ett år sen firade vi jul ihop hemma hos pappa. Milliam var bara drygt 3 månader gamla. Vi tog jättefina kort på mig, Milliam, pappa och farmor tillsammans. Jag är så himla glad att vi tog de bilderna. Imorgon ska jag åka och skriva ut de fotona och köpa ramar. Ett kort till pappa och ett till mig själv. 

Jag kommer alltid att älska dig lilla farmor. Vi ses i Nangijala!

Träffat farmor för sista gången

Publicerad 2013-12-16 08:06:56 i Allmänt

Nu har jag vart och hälsat på min älskade farmor. Fantastiskt att hinna träffa henne, men fruktansvärt att behöva säga hej då. Jag kände knappt igen henne längre. Hon var fortfarande helt med i huvudet men hon var helt vit och väger 40 kg. Usch så hemskt att se. Kan inte låtabli att tänka tillbaka för bara några månader sen när hon var hur pigg som helst. När jag var hemma hos henne och hjälpte henne med sin mobil. Inte alls längesen och nu ligger hon bara och väntar. Hon har sagt ifrån sig droppet så nu ligger hon och torkar ut. Det går inte att förstå :'(
Tur att man har Magnus och Milliam i dessa lägen som lyser upp vardagen för en.

Idag kl 13 ska vi ha vårt första julfirande. Ska åka till svärföräldrarna i Enköping. Hela Magnus familj är samlad så det blir mysigt. Milliam ska få bara en liten tomte. Hittade en superfin tomtedräkt till honom :) Ska försöka komma ihåg att fota.

Igår gjorde vi pepparkakshus och knäck här hemma. Peppishuset gick sådär. Magnus blev lite galen när alla nonstop ramlade av igen så jag fick ta över, då vart det lite bättre :)
Knäcken vart iallafall jättebra som tur var.

Nu ska jag och Milliam ut på en promenad i regnet med den nya vagnen som vi har lånat av Andréas och Caroline.

Lägger upp lite blandade bilder.











Berg -och dalbana!

Publicerad 2013-12-08 12:01:27 i Allmänt

Ja ibland är livet en riktig berg och dalbana. Förra veckan kom vi hem från en fantastisk resa till Fuerteventura. Det mest fantastiska var att Milliam började gå där :)
Nu knallar han runt hela tiden som att han inte har gjort något annat.
Kul som sjutton och man blir så fruktansvärt stolt!

I torsdags fick jag ett sms av mamma där det stod "God jul, nu kan ni köpa vagnen" Ja, vi hade sett en dyr vagn som vi ville ha så mamma satte in en stor summa pengar på mitt konto med anledningen "För att du är så go".
Vi ska absolut inte köpa en svindyr vagn för pengarna utan kommer spara dem. Men ändå helt otroligt snällt av lilla mamma.
Var jätteglad för det.

Efter det glada i torsdags kom ett hemsk besked i fredags.
Min farmor har ju lungcancer. Hon har gått igenom behandling och cancers var nu under kontroll. Alltså ingen mer spridning, visade röntgenbilderna. Detta glada beskedet fick vi för 5 veckor sen. Efter det har farmor ändå legat inne på sjukhus för att hon inte har fått behålla någon mat. I fredags fick vi veta varför. Under dessa 5 senaste veckor har hon fått cancer i hela buken, samt massa proppar. Läkarna säger att hon har 1 dag till 1 månad kvar att leva.
Usch, kan inte ens skriva om det utan att börja gråta.
Varför i hela helvete ska detta drabba så snälla, fina, oskyldiga människor!!!??
Jag vill inte förlora min älskade farmor. 72 år och i övrigt hur pigg och hurtig som helst. Helt med i huvudet. Hon får inte dö, det är inte henne tur nu. Fan fan fan! 
Nu är det absolut viktigaste att jag for träffa henne igen. Men då Magnus har legat i magsjuka här hela helgen så kan jag inte hälsa på henne nu eftersom jag eventuellt bär på smittan. Hoppas jag klarar mig från den skiten så jag kan åka till Ersta imorgon och hälsa på min älskade farmor. 
Fan hon skulle ju bli frisk. Mormor har ju också lungcancer mer han ändå fått må bra i flera år så jag var helt säker på att farmor skulle få ha det så också, men inte.

Usch nu orkar jag inte skriva mer. Det river bara upp massa jobbiga känslor. 

Om

Min profilbild

Malla

Välkommen till min blogg! Jag är en 25-årig enbarnsmamma som bor i Stockholm tillsammans med min sambo och min son på ca 7 månader. Den här bloggen kommer att handla om lite allt möjligt i vårt liv, men kommer framför allt vara nischad på mat som är min stora passion här i livet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela